Adverteren

Laptop, pc, tablet en mobiele apparaten


Computers 06 Nov 2020
Laptop, pc, tablet en mobiele apparaten

Vroeger had je vaak internet op een vaste pc thuis, je kon er dan vaak in de avonduren pas gebruik van maken of in het weekend, dan was het namelijk goedkoper. Een hele periode was het vaak ook zo dat wanneer je online was, dat je dan niet kon bellen. Dit is iets wat we ons nu niet meer voor kunnen stellen, maar vroeger was het vaak zo dat we even online waren, mail checken, of wat printen voor de kinderen, kort een spelletje doen en weer offline. Je wilde namelijk gewoon bereikbaar zijn via je vaste telefoonlijn. Tegenwoordig is dat heel anders, we kunnen namelijk gewoon bellen, internetten en tv kijken en nog veel meer dingen tegelijkertijd doen.

Goede bereikbaarheid

Tegenwoordig maakt het meestal niet meer uit welke aanbieder je hebt van internet, de bereikbaarheid is vrijwel overal goed. Soms zijn er wel eens werkzaamheden, maar dan word je vooraf op de hoogte gesteld en weet je dat je even wat minder bereikbaar kunt zijn of dat het signaal even kan storen of weg kan vallen. Maar je gaat er eigenlijk vanuit dat je overal je mail kunt checken, een appje kunt sturen, social media kunt bekijken of het nieuws kunt volgen. We zijn eigenlijk verwend hierdoor en kinderen van nu weten niet beter dan dat je overal online kunt zijn en internet hebt.

Online wanneer je maar wil

Echt een groot verschil is het met vroeger, toen betaalde je vaak per minuut als je online was en was internet heel langzaam. Nu is het allemaal een vast bedrag per maand, gaat het erg snel en kunnen we er niet eens tegen als internet wat langzamer is. Het is een wereld van verschil en nu zijn we vaak de hele dag door online, even je mail kijken, dan even een berichtje sturen naar een vriendin, even snel het nieuws kijken of een foto plaatsen op social media, je bent vaak meer online dan je denkt!

Online gokken
Gokken 11 Mar 2021

Online gokken

Ruim aanbod games online
Gokken 19 Nov 2020

Ruim aanbod games online

Bezigheden op internet
Informatief 18 Nov 2020

Bezigheden op internet

Artikel plaatsen?

Gemakkelijk uw artikel plaatsen op onze website? Dat kan direct en vandaag nog online!

Artikel plaatsen